Kauppa

Kasvavien verkkokauppamaksujen takia olen päättänyt, että sivuillani ei ole perinteistä verkkokauppaa.

Kuinka sitten voi tilata?

Laittamalla minulle viestiä. Alla esittelen tuotevalikoimaani. Yhteydenottosivulta voit todella helposti lähettää minulle viestiä siitä, mikä kiinnostaisi. Minä lähetän vastausviestissä kuvan senhetkisestä valikoimastani kyseisestä tuotteesta ja kun valinta on tehty, annan ohjeet maksamiseen joko perinteisellä laskulla, izettlen maksulinkillä tai mobilepayn avulla. Tuotteeni lähetän matkahuollon kautta, se on keramiikalle ystävällisempi vaihtoehto. Jos sähköposti tuntuu liian jäykältä tavalta viesti, voi minulle laittaa myös WhatsApp-viestiä numeroon 040 5028282 tai messengerillä facen kautta.

Toimituskulut keramiikalle ovat 10 euroa, mutta samaan kyytiin mahtuu sitten paljon muutakin.

Toivottavasti tälläkin tavoin onnistun palvelemaan yhtä sujuvasti kuin ennenkin

Mummukit

Liekkimummukit on puupolttoisessa keramiikkauunissa korkeaan lämpötilaan poltettu konetiskin, mikroaaltouunin ja uunin kestävä dreijattu käyttöesine. Puupoltossa liekki ja lehtotuhka tekevät jokaisesta tuotteesta erilaisen. Vetoisuus on 4-5 dl. Mukin korkeus noin 10 cm. Käsin dreijatun tuotteen muoto ja koko hieman vaihtelee. Myös puupoltto tekee yksilölliset jäljet jokaiseen mukiin.

Mummukin suorakorvainen versio sopii paremmin käsitiskiin, kiekurakorvainen osuu helpommin altaan reunaan suuren kokonsa vuoksi.

Mummukin hinta on 28 euroa.

Tilatessasi voit kertoa värin (valkea, kellertävä, musta tai sinivihreä) ja haluatko suoran vai kiekurakorvan.

Lehtimukit ja minilehtimukit

Asiakkaiden toivomuksesta tein mummukia pienemmän puupolttoisen kupin, lehtimukin. Lehtimuki sai alleen soikean tassin.

Lehtimukin vetoisuus on 3-3,5 dl ja värejä on valittavissa sinivihreä tai valkea. Valkea on puupolttoisessa uunissa hiukka suhteellinen käsite, koska valkea lasite voi redusoitua kellertäväksi, sinertäväksi, vihertäväksi tai jopa lilaksi. Joskus se jopa tulee valkeana uunista ulos. Hinta lehtimukille on 20 euroa.

Tein myös minilehtimukin, jossa vetoisuus on noin 1,5-2 dl eli noin tuplaekspresso. Värit ovat samat, valkea ja sinivhreä. Hinta minilehtimukille on 17 euroa.

Nämä pienemmät mukit saivat alleen soikiotassin. Sama tassi toimii molemmille kupeille. Tassin hinta on 10 euroa.

Saippuakupit

Saippuakupeissa on pohjassa reilun kokoinen reikä, jotta saippua saisi kuivahtaa välillä. Ja pienet pallojalat, jotta pysyy alustastaan erossa. Soikion mitat noin 9,5 cm x 12 cm.

Kaksi erilaista toteutusta. Pitsikoristeinen eri lasitteilla ja sileä värjätyillä savilla.

Saippuakupin hinta on 12 euroa.

Tuikkualuset

…tai mikä ettei sushi-kattauksen soijakupit tai teepussin pikkulautaset.

Teen näitä sekä pitsikuvioituja että värjätyllä savella. Lasitetuissa tuotteissa on elintarvikekelpoinen lasite. Punasavinen lasittamaton ei ole tarkoitettu elintarvikekäyttöön.

Tuikkukuppien hinta on 5 euroa.

Kulhot

Isompaa kulhoa olen tehnyt pitkään. Se on oivallinen kulho moneen asiaan – jäätelöt, jugurtit, keitot, puurot, moni juttu maistuu ihanalta tästä kulhosta. Reuna on ohuehko, ja tiedän tätä käytettävän myös teelle. Kulhon vetoisuus vaihtelee, noin 5-6 desiä. Lasitettu vain sisältä, ulkopuolella vain liekki on tehnyt töitä. Konetiskin ja mikroaaltouunin kestävä. Kuulemma loistava ramen-kulho! Isomman kulhon hinta on 22 euroa.

Pienempi kulho tuli mallistoon joulukuussa 2020. Soijalle, tuikulle, erilaisille dipeille. Lasite samoin kuin isossa. Pikkukulhon tilavuus on 1,5-2 dl. Pienemmän kulhon hinta on 14 euroa.

Huovutetut tossut

Käsinneulotut ja pesukoneessa huovutetut tossut on valmistettu suomalaisen lampaan villasta. Niissä ei ole mitään vahviketta, kuten villasukissa on polyamidi. Peseminen jatkossa vain käsinpesuna, muuten tossut kutistuvat entisestään. Erittäin lämpöiset ja pehmeät, istuvat jaloissa ihanasti.
Blogissani on myös ohje, kuinka näitä tossuja olen tehnyt, joten oma toteuttaminen on myös mahdollista. Teen viimeisiä lankojani, joten uusia värejä ei oikeastaan enää tule, nyt on nopeiden markkinat. Linkki ohjeeseen: https://paivin-oin.fi/2018/11/07/huovutetut-tossut/

Kokoja on jäljellä koosta 36 kokoon 42.

Koot 36-39 maksavat 32 euroa ja koot 40-42 maksavat 38 euroa. Hinnat sisältävät postikulun.