Kauppa

Kasvavien verkkokauppamaksujen takia olen päättänyt, että sivuillani ei ole perinteistä verkkokauppaa.

Kuinka sitten voi tilata?

Laittamalla minulle viestiä. Alla esittelen tuotevalikoimaani. Yhteydenottosivulta voit todella helposti lähettää minulle viestiä siitä, mikä kiinnostaisi. Minä lähetän vastausviestissä kuvan senhetkisestä valikoimastani kyseisestä tuotteesta ja kun valinta on tehty, annan ohjeet maksamiseen joko perinteisellä laskulla, zettlen maksulinkillä tai mobilepayn avulla. Tuotteeni lähetän matkahuollon kautta, se on keramiikalle ystävällisempi vaihtoehto. Jos sähköposti tuntuu liian jäykältä tavalta viestiä, voi minulle laittaa myös WhatsApp-viestiä numeroon 040 5028282 tai messengerillä facen kautta.

Toimituskulut keramiikalle ovat 10 euroa, mutta samaan kyytiin mahtuu sitten paljon muutakin.

Toivottavasti tälläkin tavoin onnistun palvelemaan yhtä sujuvasti kuin ennenkin

Mummukit

Liekkimummukit on puupolttoisessa keramiikkauunissa korkeaan lämpötilaan poltettu konetiskin, mikroaaltouunin ja uunin kestävä dreijattu käyttöesine. Puupoltossa liekki ja lehtotuhka tekevät jokaisesta tuotteesta erilaisen. Vetoisuus on 4-5 dl. Mukin korkeus noin 10 cm. Käsin dreijatun tuotteen muoto ja koko hieman vaihtelee. Myös puupoltto tekee yksilölliset jäljet jokaiseen mukiin.

Mummukin suorakorvainen versio sopii paremmin käsitiskiin, kiekurakorvainen osuu helpommin altaan reunaan suuren kokonsa vuoksi.

Mummukin hinta on 32 euroa.

Tilatessasi voit kertoa värin (valkea, kellertävä, musta tai sinivihreä) ja haluatko suoran vai kiekurakorvan.

Lehtimukit ja minilehtimukit

Asiakkaiden toivomuksesta tein mummukia pienemmän puupolttoisen kupin, lehtimukin. Lehtimuki sai alleen soikean tassin.

Lehtimukin vetoisuus on 3-3,5 dl ja värejä on valittavissa sinivihreä tai valkea. Valkea on puupolttoisessa uunissa hiukka suhteellinen käsite, koska valkea lasite voi redusoitua kellertäväksi, sinertäväksi, vihertäväksi tai jopa lilaksi. Joskus se jopa tulee valkeana uunista ulos. Hinta lehtimukille on 26 euroa.

Tein myös minilehtimukin, jossa vetoisuus on noin 1,5-2 dl eli noin tuplaekspresso. Värit ovat samat, valkea ja sinivhreä. Hinta minilehtimukille on 19 euroa.

Nämä pienemmät mukit saivat alleen soikiotassin. Sama tassi toimii molemmille kupeille. Tassin hinta on 14 euroa.

Teepallosetti

Vastaiskuni teepusseille!
Näin saamme korkealaatuisen irtoteen yksittäiseen teekuppiinkin. Laita palloon vain vajaa teelusikallinen irtoteetä, jotta teellä olisi tilaa turvota. Nosta pallo aluselleen käytön jälkeen.

Korkeapolttoisen keramiikan ja ruostumattoman teräksen liitto kestää hyvin konetiskinkin. Etsi kuitenkin tiskikoneesta paikka, jossa esineet eivät lennä vesisuihkun voimasta tai putoa läpi.

Teepallosetin hinta on 16 euroa.

Saippuakupit

Saippuakupeissa on pohjassa reilun kokoinen reikä, jotta saippua saisi kuivahtaa välillä. Ja pienet pallojalat, jotta pysyy alustastaan erossa. Soikion mitat noin 9,5 cm x 12 cm.

Kaksi erilaista toteutusta. Pitsikoristeinen eri lasitteilla ja sileä värjätyillä savilla.

Saippuakupin hinta on 14 euroa.

Tuikkualuset

…tai mikä ettei sushi-kattauksen soijakupit tai teepussin pikkulautaset.

Teen näitä sekä pitsikuvioituja että värjätyllä savella. Lasitetuissa tuotteissa on elintarvikekelpoinen lasite. Punasavinen lasittamaton ei ole tarkoitettu elintarvikekäyttöön.

Tuikkukuppien hinta on 5 euroa.

Kulhot

Kulhoa on neljää kokoa, isäkarhun kulho, äitikarhun kulho ja pikkukarhun kulho ja viimeiseksi uunista tuli Kultakutrin kulho.

Isäkarhun kulhoa olen tehnyt pitkään. Se on oivallinen kulho moneen asiaan – jäätelöt, jugurtit, keitot, puurot ja moni juttu maistuu ihanalta tästä kulhosta. Reuna on ohuehko, ja tiedän tätä käytettävän myös teelle. Kulhon vetoisuus vaihtelee, noin 5-6 desiä. Lasitettu vain sisältä, ulkopuolella vain liekki on tehnyt töitä. Konetiskin ja mikroaaltouunin kestävä. Kuulemma loistava ramen-kulho! Isoimman kulhon hinta on 24 euroa.

Äitikarhun kulho on jo nyt osoittanut monikäyttöisyytensä. Siemenet, hillot, juoma-astiana… Tilavuus on noin 3 dl. Lasite samoin kuin isoimmassa, hinta 20 euroa.

Pikkukarhun kulho sopii soijalle, tuikulle, erilaisille dipeille. Lasite samoin kuin isossa. Pikkukulhon tilavuus on 1,5-2 dl. Pienimmän kulhon hinta on 16 euroa.

Kultakutrin kulho syntyi kuten sadussa uumoillaan. Hiukka väärän kokoisia kaikki kulhot, täytyy tehdä Kultakutrille oma kokonsa. Kultakutrin kulho on kuten isäkarhun kulho, mutta matalampi. Hinta 22 euroa.